• 26 juni 2014

  e-mailene-mailen printenprinten

  'Be A Bloke' op de Beurs!

  Meisjesmerk Be a Diva krijgt er een grote broer bij: Be a Bloke. 
  Het betreft een stoere tienerlijn voor jongens die niet in dezelfde kleding willen lopen als hun jongere broertje. De maten gaan van 144 t/m 188 en de collectie bestaat uit jeans, sweats, jacks en tops. 

  Het merk wordt verkocht via Christina Fashion Agenturen en is aanwezig op de Kleine Fabriek, samen met Be a Diva, op stand 416.


 • 23 maart 2014

  e-mailene-mailen printenprinten

  Be a Diva favoriet bij Qielly Kids Fashion

  Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Mariëlle Snoeren, eigenaar van kinderkledingzaak Qielly Kids Fashion in Berkel-Enschot.

  Mariëlle Snoeren: "Het voorjaarsseizoen loopt heel goed. Het is de laatste tijd bijzonder druk in de winkel, waarschijnlijk door het mooie weer.”

  "Er is niet echt één specifiek product dat heel goed loopt. Wel is een aantal merken heel populair zoals Be a Diva, Geisha, Name It en Vingino.

  Lees de rest van dit artikel op Bengels.nl

 • 16 januari 2014

  e-mailene-mailen printenprinten

  Kleine Fabriek 19&20 januari 2014

  19&20 januari is het weer zover! Dan staan we op de de beurs bij de Kleine Fabriek! Wij zijn te vinden bij standnummer (industry) i-022. Wij hopen jullie volgende week allemaal te zien!  Meer informatie is te vinden op de website van www.kleinefabriek.nl
 • 9 november 2013

  e-mailene-mailen printenprinten

  Diva in Kinderen voor Kinderen

  Vanavond om 19.00 uur is het zover: de jaarlijkse uitzending van het LIVE concert van Kinderen voor Kinderen. (Bij ZAPP, nederland 3) 

  Tijdens de show worden alle 12 liedjes van de nieuwe cd Klaar voor de Start gezongen.

  DIVA heeft bijgedragen aan het kleden van de zangeressen!